search

Seminarii web, noul serviciu electronic oferit de Fisc

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a dezvoltat un nou serviciu electronic, SEMINARII WEB, care va fi pus la dispozitia contribuabililor incepand cu luna mai 2022.
 
Prin intermediul acestui serviciu unitatile fiscale vor sustine sesiuni online de informare a contribuabililor pe diferite teme de interes, informeaza institutia intr-un comunicat.
 
In luna mai temele seminariilor vor viza, in mod exclusiv, completarea si depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice - formular 212.
 
ANAF reaminteste ca, pentru completarea si depunerea declaratiei unice, contribuabilii pot obtine informatii si astfel:
 
- apeland Serviciul central de asistenta telefonica a contribuabililor -    Call – center, la numarul de telefon 031.403.91.60;
 
-prin e-mail, accesand Formularul de contact disponibil pe portal  si in serviciul Spatiul Privat Virtual (SPV)
 
- urmarind canalul de Youtbe al ANAF, unde vor fi publicate materiale video/modele de completare a Declaratiei unice. 

Ce greseli pot sa apara la completarea Declaratiei unice si cum pot fi evitate? Citeste ghidul care prezinta modul corect de completare
 
DE RETINUT!

Lista seminariilor ce se vor sustine lunar si link-ul pentru inscrierea participantilor se vor publica pe site-ul ANAF in sectiunea Asistenta contribuabili – Servicii oferite contribuabililor.
 


Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice