search

Software-ul de resurse umane: a fi sau a nu fi in cloud


 

Digitalizarea a schimbat peisajul de business al ultimilor ani, simplificand procesele si aducand noi oportunitati pentru companii, inclusiv in domeniul resurselor umane.

Pe masura ce managementul organizatiilor si profesionistii HR au inteles ca digitizarea datelor si automatizarea fluxurilor de lucru reprezinta suportul necesar pentru ca departamentul de HR sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii, au aparut pe piata din ce in ce mai multe software-uri de resurse umane.

Automat, aplicatiile software utilizate sunt din ce in ce mai performante, fiind gandite in asa fel incat sa raspunda cerintelor organizatiilor moderne. Companiile prefera astazi solutiile software HR în cloud, deschise nativ pentru integrarea cu alte aplicatii, accesibile atat de pe computerul clasic, cat si de pe dispozitivele mobile.

5 motive pentru a alege un software HR in cloud

Securitatea si posibilitatea de recuperare rapida a datelor

Tehnologia in cloud permite securizarea datelor la costuri mult mai mici decat atunci cand companiile se bazeaza pe infrastructura proprie. Furnizorii de solutii in cloud sunt preocupati in permanenta de acest aspect, investind timp si bani in asigurarea celor mai sigure aplicatii pentru clientii lor.

Ei vor rezolva rapid si eficient orice situatie aparuta, avand deja experienta in domeniu. In plus, datele sunt mult mai simplu de recuperat si sunt accesibile din orice locatie.

Update-urile in timp real si un mai bun control al documentelor

Datele stocate de un software in cloud vor fi actualizate in timp real. In acest fel, angajatii vor avea in permanenta la dispozitie ultima versiune a documentului in care lucreaza. In acelasi timp, trasabilitatea documentelor este asigurata, cunoscandu-se in permanenta persoana care a efectuat diverse modificari.

Poti accesa solutia HR online, de oriunde

Importanta in societatea de astazi, caracterizata de flexibilitatea fortei de munca, este accesarea online a solutiei HR, din orice spatiu in care exista internet. Angajatii care lucreaza remote pastreaza mereu contactul cu echipa, lucru important in conditiile in care din ce in ce mai multe companii permit lucrul de la distanta in anumite zile.

Persoanele care doresc sa aduca completari unor proiecte o pot face din orice loc, modificarile fiind vizibile in timp real. Nu este nevoie ca cineva sa lucreze, apoi sa transmita pe mail anumite modificari care vor fi facute atunci cand ajunge la serviciu. O mai mare flexibilitate va fi, cu siguranta, apreciata de catre angajati.

Mentenanta solutiilor software in cloud, asigurata de catre furnizor

Utilizand o solutie software in cloud, mentenanta sistemului nu va mai fi in sarcina propriei echipe de IT. Suportul va fi asigurat de catre furnizor, precum si dezvoltari personalizate ale software-ului de resurse umane, asa ca vei economisi timp si resurse importante in aceasta varianta.

Posibilitatea de analiza in timp real a datelor

Unele dintre solutiile de software in cloud pentru resurse umane au integrata o componenta de HR Analytics, ce permite  analiza, monitorizarea si raportarea datelor intr-o maniera moderna, de actualitate.

Existenta unei solutii in cloud va facilita activitatea departamentului de HR. Accesul la date va fi instantaneu si nu va depinde de asteptarea transmiterii unor rapoarte sau informatii de catre colegii implicati.

In concluzie

Utilizarea unei solutii software HR in cloud, deschisa nativ catre integrarea cu alte aplicatii este un instrument valoros pentru profesionistii HR. Acestia vor avea la dispozitie o solutie moderna, creata special pentru a raspunde nevoilor de digitalizare a mediului de business actual.




Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice